Cea de-a X-a ediție a Festivalului de muzică ușoară și populară „Tinere Speranțe”, Medgidia 2022, se apropie de start

Cercul Militar Medgidia. FOTO Google
Cercul Militar Medgidia. FOTO Google

Primăria Municipiului Medgidia invită iubitorii de muzică, în perioada 24 – 25 septembrie, în sala de spectacole a Cercului Militar Medgidia, pentru a participa la ediția cu numărul zece a unei competiții muzicale care adună laolaltă tineri români talentați din localitățile Pitești, București, Ploiești, Ialomița, Slobozia, Rovinari, Băneasa, Năvodari, Cernavodă, Medgidia, Hârșova și București.

Participanții cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani vor concura pentru câștigarea unor variate premii în cadrul secțiunilor de muzică ușoară și muzică populară.

În cele două zile de concurs va evolua un număr de aproximativ 60 de copii la secțiunea muzică ușoară și 30 de copii la secțiunea muzică populară, sub atenta supraveghere a juraților, personalități marcante ale muzicii populare și ușoare românești.

Juriul secțiunii muzică ușoară va fi alcătuit din dirijorul Mihai Alexandru, solistele Luminița Anghel, Nico și Carmen Rădulescu, alături de interpretul Cezar Ouatu.

Juriul secțiunii muzică populară are în compoziția sa interpreți de talie națională și internațională: Matilda Pascal Cojocărița, Mariana Ionescu Căpitănescu, Ștefan Cigu, Cornelia și Lupu Rednic.
Evenimentul va fi prezentat de producătorul și realizatorul de emisiuni televizate, Mădălina Dinescu Stancu.

În prima zi de festival publicul prezent se va putea delecta cu recitaluri aparținând artiștilor Luminița Anghel, Nico, Carmen Rădulescu și Cezar Ouatu.

În cea de-a doua zi, pe scena festivalului vor susține recitaluri invitații Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Cornelia și Lupu Rednic.

Ca în fiecare an, accesul publicului în sala de spectacole este liber.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*