RAJA înregistrează o avarie în Hârșova

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

Mai mulți abonați RAJA din localitatea Hârșova au rămas fără apă la robinete luni dimineață din cauza unei avarii.

Pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Gheorghe Doja, RAJA SA a fost nevoită sa întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 25 iuni, în intervalul orar 08,00 – 12,00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Păcii, Mării, Ghe. Doja și partial str. Revoluției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*