RAJA înregistrează avarii în municipiul Constanța în zona străzii Ion Borcea și intersecția străzilor Cuza Vodă cu Mihail Kogălniceanu

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Echipele RAJA intervin pe raza municipiului Constanța pentru remedierea unor avarii survenite la primele ore ale dimineții de 22 august.

Pentru remedierea unei avarii survenită la unul din branșamentele de pe strada Ion Borcea, din municipiul Constanța, RAJA S.A a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 8.30 – 14.00.

Sunt afectati de lipsa apei consumatorii de pe strada Ion Borcea, pe tronsonul cuprins de Bd. Mamaia și str. Unirii.

De asemenea, pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzilor Cuza Vodă cu Mihail Kogălniceanu, din municipiul Constanța, s-a impus restricționarea traficului auto, în intervalul orar 8.30 -13,00, pe străzile Cuza Vodă (tronsonul cuprins de bd. Tomis și str. Mircea cel Bătrân) și Mihail Kogălniceanu (porțiunea cuprinsă de Bd. Ferdinand și str. Ștefan cel Mare).

Pentru efectuarea reparației, zonele menționate au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această lucrare, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

UPDATE:

RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei pe str. Mihail Kogălniceanu, pe tronsonul cuprins de bd. Ferdinand și str. Ștefan cel Mare, în intervalul orar 10:00 – 13:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*