Miercuri, 28 octombrie, se oprește apa în zona Summerland Mamaia și în Agigea

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Locuitorii din zona Summerland Mamaia și cei din comuna Agigea vor rămâne, miercuri, 28 octombrie, fără apă potabilă la robinete din cauza unor lucrări efectuate de RAJA.

Astfel, RAJA SA Constanța va executa, miercuri, lucrări de extindere a rețelei de apă potabilă în zona Summerland Mamaia. Pentru realizarea acestei intervenții se impune întrerupea furnizării apei potabile în intervalul orar 09.00 – 14.00, către consumatorii din cartierul Summerland.

De asemenea, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile din noaptea de miercuri, 28 octombrie, ora 22.00, până joi, 29 octombrie, ora 13.00, pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei conducte de distribuție din localitatea Agigea.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii situați pe partea dreaptă a  localității Agigea, cu sensul de mers către municipiul Mangalia.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis angajații RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*