RAJA estimează că abonații afectați de lucrarea de pe bulevardul Aurel Vlaicu vor primi apă în jurul orei 17.00

Echipele RAJA care acționează pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, în zona Star 2000, lucrează la foc continuu încă de seara trecută, anunță RAJA SA.

Astfel, potrivit reprezentanților societății, la ora actuală se execută sudarea pentru îmbinarea noilor segmente de la nivelul conductei de distribuție apă potabilă. Timpul de intervenție a fost însă prelungit ca urmare a masivului de beton în care este ancorată una dintre conducte, acesta îngreunând mult lucrările de execuție.

„Având în vedere că umplerea instalației durează aproximativ patru ore, preconizăm că în jurul orei 17.00 se va relua furnizarea apei potabile în mod progresiv către toți consumatorii afectați”, au precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*