RAJA anunță că o știre falsă privind întreruperea furnizării apei în municipiul Constanța circulă pe rețele de socializare

Sediul RAJA
Sediul RAJA

Ca urmare a faptului că pe rețelele de socializare circulă un anunț care face referire la sistarea furnizării apei potabile începând de miercuri, 03 noiembrie, ora 22.00, până joi, 04 noiembrie, ora 12.00, RAJA SA anunță toți consumatorii că aceasta este o informație falsă.

„Toate comunicările legate de activitatea societății noastre, inclusiv cele referitoare la disfuncționalitățile în furnizarea apei, sunt aduse la cunoștința publicului pe pagina oficială de Facebook RAJA SA, pe site-ul societății și prin intermediul mass-media, care publică informațiile în timp util”, anunță reprezentanții societății.

Aceștia precizează că lucrările programate cu impact major pentru populație sunt făcute publice cu cel puțin 72 de ore înaintea demarării acestora, prin toate mijloacele de comunicare posibile, pentru a permite utilizatorilor să-și creeze rezerve de apă. Operațiunile sunt planificate și propuse din timp conducerii societății spre aprobare și sunt comunicate abonaților prin intermediul canalelor de informare specifice, numai după avizul final.

„Rugăm consumatorii să nu ia în considerare anunțurile care nu sunt transmise prin intermediul acestor canale oficiale, așa cum este cazul anunțului publicat recent pe rețelele de socializare”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*