RAJA anunță că lucrările la avaria de pe bulevardul Mamaia se prelungesc. Apa ar putea reveni la ora 21

Avarie RAJA

RAJA a anunțat că pe timpul executării lucrărilor de remediere a avariei survenite astăzi, 29 mai 2024, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția strada Turda cu bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, s-a decis înlocuirea tronsonului afectat pe o lungime de aproximativ 7 metri.

„Intervenția este însă îngreunată din cauza unor cabluri de alimentare cu energie electrică, fiind necesară o atenție sporită pentru a evita orice incident. Imediat ce lucrările vor fi finalizate, se vor executa toate manevrele necesare pentru umplerea și intrarea în presiune a rețelei.

Având în vedere diametrul conductei și debitul mare de apă, durata sistării furnizării apei se prelungește până la ora 21.00

Sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii de pe bd. Mamaia, tronsonul delimitat de str. Bogdan Vodă și Zona Pescărie, cu străzile adiacente și abonații din cartierul Faleză Nord, cu punctele termice din zonă” – RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*