Restricții totale de trafic rutier, timp de două zile, pe un tronson al străzii Unirii din Constanța

Restricții totale de trafic rutier, astăzi și mâine, pe un tronson al străzii Unirii. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanței recomandă șoferilor să evite circulația pe strada Unirii, pe tronsonul delimitat de strada Zorelelor și bulevardul Mamaia, trafic rutier urmând să fie restricționat total timp de două zile.

Astfel, după finalizarea lucrărilor de frezare a carosabilului între strada Zorelelor și strada Locotenent Gheorghe Economu, echipele Confort Urban vor turna asfaltul, circulația autovehiculelor fiind restricționată total marți, 22 iunie, şi miercuri, 23 iunie, în intervalul orar 08.00 – 17.00.

„Asfaltul clasic a fost îmbunătățit cu o mixtură asfaltică stabilizată, care va oferi rezistență și elasticitate produsului finit. Acest tip de asfalt se va turna pe sectoarele de drum intens circulate și pe cele pe care rulează mijloacele de transport în comun”, susțin reprezentanți ai Primăriei Constanța.

În paralel, pe tronsonul delimitat de strada Locotenent Gheorghe Economu și bulevardul Mamaia continuă lucrările de frezare a asfaltului, motiv pentru care circulația va fi închisă.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

„Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se execută lucrări”, au mai precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Nu cumva restrictiile au inceput cu mai mult timp in urma? Ca de obicei celor de la Confort Urban le ia de trei ori mai mult timp de cat este nevoie ca sa termine o treaba (si nici pe aceea n-o termina complet), iar numele companiei ar trebui schimbat in Disconfort Urban

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*