RAJA anunță că intervine la o avarie în Eforie Nord – întreaga localitate nu are apă

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite în cursul zilei de 10 octombrie la conducta cu diametrul de 600 mm din incinta Stației de Pompare Eforie Nord, RAJA Constanța este nevoită să întrerupă furnizarea apei, în intervalul orar 9,30-14,00. Este afectată de lipsa apei întreaga localitate.

Reprezentanții RAJA își cer scuze tuturor abonaților afectați, pe care îi asigură că echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*