RAJA amână lucrarea programată la intersecția străzilor Nicolae Iorga cu Mircea cel Bătrân din Constanța

Sediul RAJA

RAJA a anunțat că amână lucrarea programată la intersecția străzilor Nicolae Iorga cu Mircea cel Bătrân din municipil Constanța.

Aceasta urma să aibă loc pe data de 7 octombrie și va fi reprogramată la o dată anunțată ulterior.

“Ca urmare a unor probleme de ordin tehnic, pe care echipele RAJA le-au identificat pe parcursul operațiunilor pregătitoare în vederea înlocuirii conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția străzilor Nicolae Iorga cu Mircea cel Bătrân, lucrarea programată ce urma a fi efectuată în ziua de 07 octombrie 2021, se amână pentru o dată ulterioară, ce va fi comunicată în timp util”, a anunțat RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*