Polițiștii constănțeni cer ajutorul populației pentru găsirea a trei copii, de 7 și 8 ani, dispăruți de la domiciliu lor din Techirghiol. Ei ar fi fost văzuți ultima oară în Eforie

Zeci de polițiști, cu criminalist și câine de urmă, participă la căutare celor trei minori. FOTO CTnews.ro

Poliţiştii orașului Techirghiol au fost sesizaţi vineri, 18 iunie, în jurul orei 09.40, cu privire la dispariţia a trei minori, Iusein Ghiuney, Ali Gelil, ambii de 7 ani și Ismail Sain, în vârstă de 8 ani, toți din orașul Techirghiol. La data de 17 iunie, în jurul orei 11.00, cei trei minori au plecat, în mod voluntar, de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent.

La data dispariției, unul dintre minori purta haine de culoare închisă, cel de-al doilea pantaloni negri și o bluză albă, iar al treilea minor purta pantaloni de culoare deschisă și bluză neagră cu mâneci albe.

Potrivit primelor informații, copiii sunt verișori și locuiesc în aceeași curte, și obișnuiau să meargă împreună, singuri, la un loc de joacă din apropiere. Din primele cercetări, se pare însă că cei trei copii ar fi urcat într-un autobuz, care s-a îndreptat către Eforie, unde au fost surprinși de o cameră de supraveghere.

Captura video cu cei trei copii dispăruți din Techirghiol

Au fost transmise semnalmentele acestora către toate structurile de poliție. Aproximativ 40 de polițiști, cu criminalist și câine de urmă, participă la căutare celor trei minori, în special pe raza localităților Eforie, Agigea, Lazu, dar și in municipiul Constanța.

De asemenea, polițiștii cer ași ajutorul cetățenilor. Cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu minorii dispăruți sunt rugați să contacteze Poliția orașului Techirghiol sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel. 0241.611.364.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*