RAJA a anunțat că în urma avariei de pe bulevardul Tomis va fi oprită apa câteva ore

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

RAJA a anunțat că în data de 10 ianuarie 2022, conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 600 mm, de pe bulevardul Tomis nr. 293, a înregistrat o avarie.

Echipele de intervenție RAJA S.A. au încercat remedierea acesteia cu conducta sub presiune, însă având în vedere complexitatea lucrărilor și diametrul conductei, s-a impus sistarea furnizării apei, în intervalul orar 12.30 – 16.30.

Astfel, în intervalul orar mai sus menționat, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din zonele: Tomis Nord, Boema, Tic Tac, Tomis III, Anadalchioi, cei de pe strada Poporului – tronsonul cuprins de bd. Tomis și str. M. Viteazu, bd. Al. Lăpușneanu – porțiunea delimitată de bd. Tomis și str. Nicolae Iorga, precum și cei arondați punctelor termice aferente.

În continuare traficul auto rămâne restricționat pe prima bandă de circulație de pe bd. Tomis, pe o porțiune de aproximativ 30 m – sensul de mers dinspre str. Tulcea spre Tomis III.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*