VIDEO Dosare penale pentru doi bărbați prinși că vindeau sticleți și scatii într-o piață din Constanța

Dosare penale pentru doi bărbați prinși că vindeau sticleți și scatii într-o piață. FOTO IPJ Constanța

Doi bărbați din Constanța s-au ales cu dosare de cercetare penală după ce au fost prinși vânzând câteva zeci de exemplare de păsări mici într-o piață din municipiul Constanța.

Potrivit Poliției Județene Constanța, în cursul zilei de duminică, 21 noiembrie, polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Naționale de Mediu Constanța și un zoolog din cadrul Universității Ovidius Constanța au desfășurat o acțiune în zona unei piețe din municipiul Constanța.

„În urma activităților, polițiștii au identificat doi bărbați, care ofereau spre vânzare 60 de păsări sălbatice din specia carduelis, respectiv sticleți, scatii, florinți, cănărași ori cânepari, cu prețuri cuprinse între 15 și 20 de lei bucata”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

Păsările au fost redate mediului natural, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, conform O.U.G. 57/2007 privind regimul ariilor protejate natural, conversația habitatelor naturale, a florei și faunei sălbatice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*