Radu Mazăre, arestat în lipsă. IPJ Constanța trebuie să-l găsească pe fostul primar

Radu Mazăre în Madagscar

Primarul Radu Mazăre se lăfăie în Madagascar, în timp ce polițiștii constănțeni îl caută prin Mamaia.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis pe 10 ianuarie să emită un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele inculpatului Radu Ștefan Mazăre.

Procedura spune că oamenii legii îl vor căuta mai întâi la domiciliul său din Mamaia, apoi îl dau în urmărire națională și dacă fostul primar nu e găsit, încep demersurile pentru urmărirea internațională și emiterea unui mandat european de arestare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*