RADET Constanța nu mai primește solicitări de debranșare de la rețeaua de termoficare

Caloriferele rămân reci. FOTO Adrian Boioglu
Constănțeni fără apă caldă și căldură

RADET Constanța a anunțat că nu se mai fac începând cu data de 1 octombrie, înregistrări de solicitări pentru completarea dosarelor de deconectare/debranșare.

Motivația reprezentanților RADET este că a început pregătirea instalațiilor pentru începerea furnizării căldurii.

„Precizăm că în această perioadă vom finaliza toate lucrările care au primit aviz favorabil“, au transmis reprezentanții RADET.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*