Avarie RAJA pe strada Egretei din municipiul Constanța și în orașul Cernavodă pe strada Nicolae Iorga

Avarie RAJA. FOTO Adrian BoiogluAvarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a unui robinet, de la blocul Icral, de pe strada Egretei, din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 12 septembrie, în intervalul orar 09,20- 11,30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Aurel Vlaicu – Egretei – Pelicanului – Cumpenei – Aurel Vlaicu, precum și cei arondați punctelor termice 207 și 211.

De asemenea, pentru executarea unor lucrări de înlocuire a branșamentelor de la nivelul conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Nicolae Iorga, din orașul Cernavodă, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în intervalul orar 9,30- 16,00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Nicolae Iorga, George Călinescu, Octavian Goga, Tudor Arghezi, Liviu Rebreanu și străzile adiacente acestora.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“

Adauga valoare acestui articol "Avarie RAJA pe strada Egretei din municipiul Constanța și în orașul Cernavodă pe strada Nicolae Iorga"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News