RADET Constanța începe furnizarea căldurii

Problema cu căldura în Constanța

Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștința constănțenilor faptul că, din data de 27 octombrie, RADET va începe furnizarea agentului termic în locuințele încălzite în sistem centralizat.

Având în vedere scăderea temperaturilor exterioare, RADET va începe joi, 26 octombrie, manevrele premergătoare necesare asigurării încălzirii locuințelor, astfel încât în data de 27 octombrie să înceapă furnizarea agentului termic în sistem centralizat.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*