RADET Constanța de pregătește pentru iarnă: începe efectuarea probelor de presiune la rece

Problema cu căldura în Constanța

RADET Constanța va începe de joi, 01 octombrie, de la ora 08.00, lucrările specifice premergătoare începerii sezonului de furnizare a căldurii, procedând la umplerea instalațiilor proprii acolo unde au fost golite pe timpul verii și la efectuarea probelor de presiune la rece.

„Rugăm consumatorii să își ia toate măsurile necesare pentru a preveni eventualele inundații accidentale care pot apărea odată cu umplerea instalațiilor. Aceștia trebuie să se asigure că robinetele montate la branșament sunt pe poziția închis”, au transmis reprezentanții regiei de termoficare.

Pentru situații deosebite, abonații RADET pot solicita sprijin din partea echipelor de intervenție, în program non-stop, la Dispeceratul regiei – telefon 0241.616.792.

Totodată, RADET Constanța invită consumatorii care înregistrează restanțe la plata facturilor să își achite obligațiile de plată pentru a ne permite asigurarea continuității funcționării serviciului public.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*