Un bărbat de 43 de ani a fost internat într-o clinică de psihiatrie după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor psihoactive în Constanța

Bărbat reținut după ce a amenințat luptători din trupele speciale aflați într-o misiune. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii constănțeni au identificat și reținut vineri, 09 iunie, un1 bărbat în vârstă de 43 de ani, după ce acesta a fost surprins conducând sub influența substanțelor psihoactive pe strada Cișmelei din Constanța. Comportamentul agresiv al șoferului în trafic a atras atenția autorităților.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, polițiștii au urmărit autoturismul bărbatului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, înainte de a-l intercepta la intersecția dintre străzile Dispensarului și Cișmelei. În ciuda semnalului regulamentar de oprire, conducătorul auto și-a continuat deplasarea.

Deoarece existau suspiciuni că bărbatul consumase substanțe psihoactive, acesta a fost dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța pentru a i se preleva mostre biologice. Cu toate acestea, individul a refuzat cooperarea și nu a permis extragerea de probe de sânge, ceea ce a condus la întocmirea unui dosar de cercetare penală pe baza infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Din cauza comportamentului agitat și necooperant al bărbatului, autoritățile au solicitat intervenția unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, care l-a transportat la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare pentru internare. Acolo, acesta a rămas sub supraveghere medicală pentru evaluarea stării sale mentale și tratamentul adecvat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*