RADET Constanța cere constănțenilor să-și achite datoriile pentru ca să nu taie apa caldă în tot orașul

Sediul RADET Constanța
Sediul RADET Constanța

UPDATE: În urma întâlnirii dintre Prefectul județului Constanța, reprezentanții Primăriei, ai RADET și ai ELCEN s-a ajuns la o concluzie: apa caldă nu va fi oprită și vor fi găsite situații pentru achitarea datoriei istorice a RADET către CET (ELCEN).

Având în vedere notificarea Electrocentrale Constanța prin care infomează că există riscul opririi furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum în municipiul Constnața, R.A.D.E.T. face un apel către toți consumatorii săi ce înregistrează datorii la plata facturilor, să efectueze urgent plăți la casieriile regiei din str. Badea Cîrțan nr. 14 A și aleea Cutezătorilor nr. 13 (zona Inel II), sau la oricare dintre sucursalele BRD fără perceperea niciunui comision.

În zilele următoare RADET va întreprinde acțiuni energice pentru izolarea celor rău platnici.

“Vă rugam să înțelegeți situația dificilă în care se află producătorul de energie termică și să realizați că plătindu-vă facturile la zi aveți siguranța menținerii continuității serviciului public. Mulțumim tuturor celor care vor da curs apelului nostru și vor face eforturi să își achite obligațiile de plată. “, au transmis reprezentanții RADET.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*