Ai suportat frigul în ultimele zile? De azi se încălzesc caloriferele în Constanța

Caloriferele rămân reci. FOTO Adrian Boioglu
RADET Constanța începe încărcarea instalațiilor.

După câteva zile cu temperaturi, pe timp de noapte, sub 10 grade Celsius, RADET dă drumul în sfârșit la căldură. Iată comunicatul transmis de reprezentanții regiei.

“Având în vedere scăderea temperaturilor exterioare înregistrate în ultima perioadă precum şi prognoza Centrului Meteorologic Dobrogea privind evoluţia acestora, RADET anunţă toţi consumatorii că începând cu data de marți 18.10.2016 ora 9:00, începe operațiunile necesare reluării furnizării de energie termică sub formă de încălzire în Municipiul Constanţa. 

Datorită complexităţii, operaţiunile de începere a furnizării încălzirii se vor derula pe tot parcursul zilei de marți.
RADET estimează că în jurul prânzului zilei de 18.10.2016 vor beneficia de încălzire blocurile din vecinătatea CET, iar în cursul nopții ce va urma va fi asigurată furnizarea în întregul municipiu. Echipele de intervenţie ale RADET sunt la dispoziţia dumneavoastră non stop, semnalarea problemelor apărute putând fi făcută la Dispeceratul regiei la numerele de telefon 0241.616.927 sau 0341.461.000.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*