Se caută personal pentru Direcția Patrimoniu și Cadastru și pentru cea de Urbanism din Primăria Constanța

Primaria Constanta. FOTO Catalin Schipor

Primăria Constanța organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor funcţii publice de execuție vacante în cadrul Direcției Patrimoniu și Cadastru, astfel:

– Serviciul Cadastru: inspector clasa I, grad debutant (2 posturi). Condiţii: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă cu specializarea cadastru, geodezie şi cartografie, cunoştinţe optime operare calculator folosind tehnici standard de procesare – nivel bază (Word, Excel, Autocad), atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 30.01.2018, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 01.02.2018, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun în perioada 22.12.2017 – 15.01.2018, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

De asemenea se organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor funcţii publice de execuție vacante în cadrul Direcției Urbanism astfel:

– Compartimentul Secretariat Tehnic:

– consilier juridic clasa I, gradul principal (1 post). Condiții: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în specialitatea științe juridice,  minim 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice, cunoştinţe operare calculator-nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire (Word, Excel)

– consilier juridic clasa I, gradul asistent (1 post). Condiții: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în specialitatea științe juridice,  minim 1 an vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice, cunoştinţe operare calculator-nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire(Word, Excel)

– consilier juridic clasa I, gradul debutant (1 post). Condiții: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în specialitatea științe juridice, cunoştinţe operare calculator-nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire (Word, Excel).

– Serviciul Strategii și Planificare Urbană:

– inspector clasa I, gradul debutant (2 posturi). Condiții: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în specialitatea urbanism, arhitectură sau inginerie construcții, cunoştinţe operare calculator-nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire( Word, Excel, Autocad)

– Compartimentul Baze de Date Urbane

– inspector clasa I, gradul debutant. Condiții: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în specialitatea urbanism, arhitectură, administrativ sau inginerie construcții, cunoştinţe operare calculator-nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire( Word, Excel, Autocad)

Proba scrisă se va desfăşura în data de 29.01.2018, ora 10,00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 31.01.2018, ora 14.00. Dosarele de înscriere se depun în perioada 22.12.2017-16.01.2018, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro. Persoana de contact – Dorina Sârghie, consilier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*