Consiliul Județean Constanța, reunit în ședință extraordinară. Bugetul pe anul 2019 intră în discuție

Consiliul Judetean Constanta CJC. FOTO Catalin Schipor

Situația bugetelor locale din județul Constanța va fi reglată în următoarea ședință de Consiliu Județean, care este una extraordinară.

Consiliul Judeţean Constanţa este convocat în şedinţă extraordinară, pe data de 22 martie de la ora 13,00, în Sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Judeţean Constanţa. Pe ordinea de zi este un singur proiect de hotărâre:

  1. Proiect de hotărâre privind repartizarea unor sume din cote defalcate – din impozitul pe venit și taxa pe valoarea adăugată – pentru echilibrarea bugetelor locale ale unităților administrativ teritoriale din județul Constanța în anul 2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*