Pungi din plastic contrafăcute, de peste jumătate de milion de lei, ridicate de polițiștii constănțeni de la Transporturi

Pungi din plastic contrafăcute, de peste jumătate de milion de lei, ridicate de polițiștii constănțeni

Polițiștii de la Transporturi Maritime au ridicat, în vederea indisponibilizării, 11.000 de role a câte 100 de pungi din plastic, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 550.000 de lei.

Astfel, în cursul zilei de miercuri, 28 iulie, polițiștii Serviciului Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud, au verificat, în Portul Constanța Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din București. În urma controlului containerului, polițiștii au descoperit 11.000 de role a câte 100 de pungi din plastic, ce purtau însemnele unei mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de 550.000 de lei de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*