Punctele termice ale RADET afectate de avariile RAJA

Mai multe puncte termice ale RADET au fost afectate de avarii. FOTO Cătălin Schipor

RAJA S.A. a înștiințat RADET-ul în data de 12 martie că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu apă rece punctul termic nr. 24, 105. Drept urmare, în lipsa apei reci, s-au oprit instalaţiile care asigură distribuţia energiei termice în perimetrul: str. N. Iorga – I. Adam – I. Ratiu – Bd. Tomis. O altă avarie afectează punctul termic nr. 185, aici fiind afectate instalaţiile RADET care asigură distribuţia energiei termice în perimetrul: str. Stelutei – Martisor – Brizei – Bd. 1Mai.

Până la remedierea avariei de către RAJA S.A. nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*