Punct de vaccinare împotriva COVID-19, organizat la sediul RAJA pentru angajații societății

Punct de vaccinare împotriva COVID-19, organizat la sediul RAJA pentru angajații societății. FOTO RAJA SA

RAJA SA s-a alăturat campaniei naționale de vaccinare împotriva SRAS-CoV-2 în sprijinul angajaților care doresc să înceapă sau să continue schema de imunizare.

RAJA pune accent pe sănătatea și securitatea oamenilor la locul de muncă însă, în condițiile creșterii ratei de infectare cu COVID-19 la nivel național, acestea nu pot fi garantate decât prin anticiparea și atenuarea riscurilor legate direct de noul coronavirus. Pe lângă măsurile specifice de prevenire și de limitare a diseminării virusului, prin acțiuni de dezinfecție, lucru în ture sau în condiții de izolare, reducerea interacțiunilor cu publicul etc., RAJA s-a implicat activ și în conștientizarea personalului propriu cu privire la importanța și beneficiile vaccinării, în vederea creșterii gradului de responsabilizare a acestora. La nivel global s-a demonstrat deja că vaccinul este singurul care are un rol important în atenuarea răspândirii infecției cu SARS-CoV-2, contribuind semnificativ la reducerea morbidității și a mortalității și la limitarea efectelor negative pe care pandemia le-a produs asupra societății, economiei și vieții oamenilor.

Astfel, pentru a facilita și eficientiza accesul acestora la vaccinare și totodată pentru a evita aglomerarea în centrele anti-Covid, joi, 28 octombrie, la sediul central al societății s-a organizat un punct de vaccinare cu sprijinul DSP Constanța, unde aproximativ 200 de angajați au fost imunizați cu prima, a doua sau chiar a treia doză de vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2.

Punct de vaccinare împotriva COVID-19, organizat la sediul RAJA pentru angajații societății. FOTO RAJA SA

„Convinși fiind că doar prin vaccinare putem pune capăt pandemiei și să reluăm activitățile dragi fiecăruia dintre noi, personalul RAJA a optat pentru serurile Pfizer – BioNTech și Johnson & Johnson”, au precizat reprezentanți ai societății.

În prezent, 64 la sută din angajații companiei sunt vaccinați împotriva COVID-19, urmând ca în perioada imediat următoare RAJA să organizeze din nou centre de vaccinare la sediile societății, unde vor avea acces și membrii familiilor angajaților.

„În acest fel, RAJA contribuie la creșterea numărului persoanelor imunizate în aria de operare și asigură siguranța și continuitatea serviciilor operate”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*