Primăria Medgidia organizează o dezbatere publică pentru elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal

sediul primaria medgidia
Primăria Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia organizează marți, 28 mai 2024, de la ora 10.00, la sediul instituției din strada Olteniei nr.1, Compartimentul Urbanism, dezbaterea publică pentru consultarea documentației de urbanism pentru elaborarea ,,Planului Urbanistic Zonal pentru zona mixtă delimitată astfel: la Nord – Canalul Dunăre-Marea Neagră, la Sud – strada Poporului, la Est – stația de epurare, la Vest – strada Mărgăritarului’’. Prin realizarea acestui proiect se urmărește dezvoltarea zonei, stabilirea reglementărilor urbanistice – locuințe individuale și locuințe colective de dimensiuni mici și medii, completate cu alte ramuri conexe precum comerț, agrement/sport, spații verzi. În vederea funcționării optime se vor realiza accese pietonale, carosabile, rețele tehnico – edilitare și construcții aferente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*