Protocol de colaborare între Uniunea Națională a Patronatului Român – Regiunea Sud-Est și Uniunea Antreprenorilor Întreprinderilor Mici, Mijlocii și Privatizate din Ucraina

Semnare document. FOTO Pixabay.com

Uniunea Națională a Patronatului Român – Regiunea Sud-Est va încheia un protocol de colaborare cu Uniunea Antreprenorilor Întreprinderilor Mici, Mijlocii și Privatizate din Ucraina.

Obiectivele principale ale protocolului sunt:

1.Facilitarea stabilirii de contacte între comunitățile de afaceri din România și Ucraina și identificarea de parteneri eficienți pentru cooperare la nivel de întreprinderi, organizații și firme.

2.Asigurarea comunicării și coordonării între UNPR-RSE și Uniunea Antreprenorilor Întreprinderilor Mici, Mijlocii și Privatizate din Ucraina, respectând toate protocoalele necesare pentru cooperare.

Evenimentul va avea loc pe 29 iunie 2024, la Hotel Del Mar, Mamaia

Programul este următorul:

Ora 10.30 – Primirea Invitaților

Ora 11:00 – Prima sesiune, care va include:

Semnarea protocolului

Discursuri ale reprezentanților autorităților române

Sesiune de întrebări și răspunsuri (Q&A) (Dress code: Business formal)

Ora 13:15 – 13:45: Conferință de presă

La eveniment au fost invitați operatori economici din Ucraina și România și reprezentanți ai următoarelor instituții: Parlamentul României Ministerul Economiei Camera de Comerț și Industrie Consiliul Județean Constanța Primăria Municipiului Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*