Substanțe interzise, găsite asupra a doi bărbați de polițiștii constănțeni

Substanțe interzise. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii constănțeni au găsit substanțe interzise asupra a doi bărbați.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 24 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au identificat 2 bărbați asupra cărora au fost descoperite 3 pliculețe ce conțineau o substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Astfel, la data de 24 octombrie, în jurul orei 17.40, polițiștii au observat, pe bulevardul 1 Mai Vechi, un bărbat cu un comportament suspect.

S-a procedat la legitimarea și identificarea acestuia, precum și la efectuarea controlului corporal.

Cu această ocazie, asupra bărbatului a fost descoperit un plic ce conținea o substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Ulterior, în jurul orei 17.45, polițiștii au observat, pe bulevardul Aurel Vlaicu, doi bărbați care aveau un comportament suspect.

S-a procedat la legitimarea și identificarea acestora.

Cu ocazia efectuării controlului corporal, asupra unuia dintre bărbați au fost descoperite două pliculețe ce conțineau o substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive.

În ambele cauze urmează a fi sesizați polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*