Trafic rutier restricționat pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea din cartierul Coiciu

Trafic rutier restricționat pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea din cartierul Coiciu. FOTO: Primăria Constanța

Traficul rutier va fi restricționat din nou pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, din cartierul Coiciu, pentru ca echipele Primăriei Constanța să execute lucrările de asfaltare. 

Astfel, în cursul zilei de vineri, 31 martie, se intervine cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului pe tronsonul cuprins între strada Merișor și strada Frunzelor, motiv pentru care traficul rutier este restricționat total până la ora 16.00.

„Lucrările de asfaltare vor continua luni, 03 aprilie. Vor fi instituite restricții similare de circulație în intervalul orar 08.00 – 16.00, pe sectorul delimitat de străzile Frunzelor și Portiței. Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil”, au transmis reprezentanții instituției.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*