Proprietarii de câini care au ignorat legea și au fost depistați, au fost sancționați de către polițiștii locali

Lipsa botniței la câine i-a adus o amendă substanțială. FOTO DGPL Constanța

Doi proprietari de patrupede care au ieșit cu ele la plimbare fără să respecte prevederile legale în vigoare și s-au întâlnit cu echipaje ale Poliției Locale Constanța, s-au ales cu amenzi.

În cursul zilei de 4 iunie, polițiștii locali au identificat proprietarul unui câine de talie mare, rasa amstaff , care plimba animalul fără botniță în zona pieței I. L Caragiale. Deținătorul legal al patrupedului a fost sancționat contravențional cu suma de 1500 lei în conformitate cu dispozițiile O.U.G nr.55/2002 privind regimul de deținere a câinilor periculoși sau agresivi. În aceiași zi, o altă persoană care își plimba câinele fără lesă pe faleza Cazinoului din Constanța, a fost sancționată cu 500 de lei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*