Două bătrâne din Ostrov s-au trezit noaptea cu trei indivizi peste ele în casă

Clipe de coșmar în localitatea Ostrov! Într-o singură noapte, trei indivizi au intrat peste două bătrâne pe care le-au agresat fizic și sexual și au luat tot ceea ce li s-au părut de valoare.

Faptele au fost comise în noaptea de 21 spre 22 iunie a.c. Prima dintre ele a fost în jurul orei 1.00, T.P., în vârstă de 20 de ani, T.C., în vârstă de 34 de ani și P.D.-A., în vârstă de 25 de ani, din localitatea Ostrov au intrat prin efracție în locuința unei femei, în vârstă de 81 de ani, din localitate. Aici, după ce au agresat-o fizic și au încercat să afle unde își ține banii, au plecat doar cu un telefon mobil și un fular.

Ulterior, în jurul orei 02.00, doi dintre bărbații în cauză ar fi pătruns și în locuința unei alte femei, în vârstă de 85 de ani, din localitatea Ostrov, pe care ar fi agresat-o și amenințat-o, după care unul dintre barbați ar fi întreținut raporturi sexuale anale și vaginale cu persoana în cauză. Ulterior, bărbații ar fi sustras din locuința femeii suma de 170 de lei.

A fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de viol, tâlhărie calificată lipsire de libertate în mod ilegal și furt calificat. Când suspecții au fost identificați, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, Postului de Poliție Ostrov și cei ai Direcției Operațiuni Speciale, s-au dus peste ei și i-au săltat.

Astfel, față de inculpații T.P. și T.C. a fost pusă în mișcare acțiunea penală, fiind reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 28 iunie vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cel de-al treilea bărbat, P.D.-A., este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*