Două bătrâne din Ostrov s-au trezit noaptea cu trei indivizi peste ele în casă

Anchetat cu cătușe. FOTO Keith Allison
Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Clipe de coșmar în localitatea Ostrov! Într-o singură noapte, trei indivizi au intrat peste două bătrâne pe care le-au agresat fizic și sexual și au luat tot ceea ce li s-au părut de valoare.

Faptele au fost comise în noaptea de 21 spre 22 iunie a.c. Prima dintre ele a fost în jurul orei 1.00, T.P., în vârstă de 20 de ani, T.C., în vârstă de 34 de ani și P.D.-A., în vârstă de 25 de ani, din localitatea Ostrov au intrat prin efracție în locuința unei femei, în vârstă de 81 de ani, din localitate. Aici, după ce au agresat-o fizic și au încercat să afle unde își ține banii, au plecat doar cu un telefon mobil și un fular.

Ulterior, în jurul orei 02.00, doi dintre bărbații în cauză ar fi pătruns și în locuința unei alte femei, în vârstă de 85 de ani, din localitatea Ostrov, pe care ar fi agresat-o și amenințat-o, după care unul dintre barbați ar fi întreținut raporturi sexuale anale și vaginale cu persoana în cauză. Ulterior, bărbații ar fi sustras din locuința femeii suma de 170 de lei.

A fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de viol, tâlhărie calificată lipsire de libertate în mod ilegal și furt calificat. Când suspecții au fost identificați, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, Postului de Poliție Ostrov și cei ai Direcției Operațiuni Speciale, s-au dus peste ei și i-au săltat.

Astfel, față de inculpații T.P. și T.C. a fost pusă în mișcare acțiunea penală, fiind reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 28 iunie vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cel de-al treilea bărbat, P.D.-A., este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt calificat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*