Un traficant de țigări a fost surprins de polițiștii locali constănțeni în timp ce își muta marfa

Polițiștii locali au despistat o mașină plină cu țigări de contrabandă. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat în desfășurare, în zona Abator, o infracțiune flagrată a unui traficant de țigări. 

Potrivit reprezentanților DGPL Constanța, o persoană de sex masculin, în vârstă de 50 de ani, din Constanța, deținea, manipula și alimenta în vederea comercializării, o cantitate de 2.000 pachete, respectiv 40.000 țigarete netimbrate, susceptibile de a fi produse de contrabandă.

La fața locului a fost solicitată prezența unui echipaj de poliție judiciară din cadrul Gărzii de Coastă Constanța pentru efectuarea cercetărilor, în conformitate cu prevederile art.270, alin.3 din Legea 86/2006.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*