Promovabilitatea la sesiunea de toamnă a bacalaureatului la Constanţa este de doar 28,2%

Examen, educatie, elevi
Peste 1.000 de candidați susțin proba scrisă din cadrul concursului de titularizare la nivelul județului Constanța

În urma centralizării notelor obținute de absolvenții de liceu la examenul de bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2017, gradul de promovare, înainte de contestații, înregistrat la nivelul judeţului Constanţa este de 28,20 % (326 – promovați, 826 – respinși).

Rezultatele de la examenul de bacalaureat national pot fi consultate pe pagina web: http://bacalaureat.edu.ro/
Contestațiile pot fi depuse vineri, 1 septembrie a.c., în intervalul orar 16:00 – 20:00, iar rezultatele finale vor fi publicate miercuri, 6 septembrie 2017.

Examenul de bacalaureat se consideră promovat de către absolvenţii de liceu care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea și au obţinut cel puţin media 6 (șase) la probele scrise.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*