Proiectul de realizare a sistemului de alimentare cu apă și canalizare în Sinoe se află într-un stadiu avansat. Viceprimarul din Mihai Viteazu:  “O să fie un sat modern, de secolul XXI”

Primăria comunei Mihai Viteazu. FOTO Paul Alexe

Proiectul de realizare a sistemului de alimentare cu apă și canalizare în satul Sinoe, comuna Mihai Viteazu, se află într-un stadiu avansat, investiția fiind în valoare de aproape 7 milioane de lei.

Viceprimarul comunei Mihai Viteazu, Adrian Costache, a declarat pentru CTnews, că acest proiect era important un trai decent al locuitorilor, dar și pentru dezvoltarea localității.

“Era nevoie de acest proiect ca să ajungem și noi la un nivel de trai decent. O să urmeze un alt proiect mare, cel cu reabilitarea drumurilor și automat satul Sinoe va arăta altfel după ce se vor finaliza cele două proiecte. Noi zicem că o să fie un sat modern, în condiții demne de trăit  în secolul XXI. Pentru alimentare cu apă la nivelul localității Mihai Viteazu s-a depus proiect la CNI, dar suntem în evaluare deocamdată”, a declarat Adrian Costache.

Valoarea totală eligibilă a proiectului “Înființare sistem integrat de alimentare cu apă și canalizare, cu stație de epurare în localitatea Sinoe, comuna Mihai Viteazu,  județul Constanța”este de 6. 950.020 de lei, echivalentul a 1.491.901 euro.

Proiectul în derulare se află în derulare și are termen de finalizare 33 de luni de la semnarea contractului de lucrări. Acesta a fost semnat în data de 30 august 2018.

Constructorul a informat autoritatea locală că partea de alimentare cu apă este finalizată în proporție de 98 la sută, iar canalizarea se află la un stadiu de 60 – 70 la sută.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*