Proiectul de hotărâre privind înființarea Asociației OMD Mamaia-Constanța se află în consultare publică

Proiectul de hotărâre privind înființarea Asociației OMD Mamaia-Constanța se află în consultare publică. FOTO: Primăria Constanța

Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștința publică proiectul de hotărâre privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat, începând de vineri, 26 august, pentru o perioadă de 30 de zile lucrătoare pe site-ul instituției, www.primaria-constanta.ro, la secțiunea „De interes public – Transparență decizională pe Legea 52/2003 – Informare si consultare publică”.

Până la data de 06 septembrie se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice. Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise prin poștă, la sediul Direcției Cultură, Educație, Sport, Turism, str. Cuza Vodă nr.27, sau prin email, la adresa de e-mail: compartiment.turism@primaria-constanta.ro.

Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la proiectul privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanta.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*