Programul Spitalului Județean de Urgență Constanța în timpul sărbătorilor pascale

UPU - Unitatea Primire Urgență Spitalul clinic Judetean de Urgentă Sf. Ap. Andrei Constanta. FOTO Cătălin Schipor

Activitatea medicală din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța va decurge normal în timpul minivacanței prilejuite de sărbătorile pascale.

Conducerea unității medicale aduce la cunoștința publicului că a luat toate măsurile care se impun pentru ca Unitatea Primiri Urgențe și secțiile spitalului să dispună de toate cele necesare, având în vedere că vor fi patru zile în care policlinicile vor fi închise, la fel și cabinetele medicilor de familie. Astfel:

  • a fost asigurat un stoc suficient de medicamente dar și de echipamente de protecție și dezinfectanți;
  • vor fi asigurate toate liniile de gardă;
  • nu vor fi afectate de zilele libere nici gărzile la domiciliu, astfel încât toți pacienții care vor ajunge la SCJU, să beneficieze de investigațiile necesare și tratamente eficiente.

Doar programul Ambulatoriului de specialitate va fi afectat în timpul zilelor libere. Pacienții care vor să meargă la consultație în Policlinică, trebuie să știe că aceasta va fi închisă de vineri, 22 aprilie, până luni, 25 aprilie, inclusiv. Ambulatoriul de specialitate se va redeschide marți, 26 aprilie, ora 08.00.

Reprezentanții unității sanitare fac apel la constănțeni, dar și la turiști, să respecte o serie de reguli, astfel încât să aibă parte de o minivacanță reușită, fără vizite nedorite la camera de gardă:

  • fiți prudenți în trafic;
  • evitați locurile aglomerate;
  • fiți responsabili și respectați, în continuare, regulile impuse de autorități;
  • atenție la cum combinați preparatele tradiționale, nu faceți excese;
  • consumați cu prudență alcool;
  • dacă suferiți de boli cronice, nu vă neglijați tratamentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*