Mandat de arestare preventivă pe numele agresorului de la Mircea Vodă

Sediul Parchetul Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Bărbatul din Mircea Vodă, care luni, 14 septembrie, și-a înjunghiat un consătean în urma unei altercații, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, fiind acuzat de săvârșirea unei tentative la infracțiunea de omor.

Potrivit probatoriului administrat până în prezent de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 14 februarie, în jurul orei 14.00, în comuna Mircea Vodă, în cursul unui conflict spontan, bărbatul l-ar fi înjunghiat cu un cuțit în regiunea toracică posterioară pe numitul CM. El i-a provocat astfel a provocat leziuni corporale grave, vindecabile în 20 – 22 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în primejdie, prin caracterul penetrant profund al plăgii toracice, cu consecința producerii de insuficiență respiratorie acută. Viața victimei a fost salvată, întrucât a fost transportată imediat cu un elicopter SMURD la spital, unde a fost internată și supusă de urgență intervenției chirurgicale.

În cursul zilei de marți, 15 februarie, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*