Programul “Curățăm Constanța Noastră” ajunge în Parcul Tăbăcărie. Cercetașii României vin în ajutorul Primăriei

Malul lacului Tăbăcărie este ecologizat în week-end. FOTO curatamconstantanoastra.ro
Malul lacului Tăbăcărie este ecologizat în week-end. FOTO curatamconstantanoastra.ro

După ce au adunat mizeria din câteva cartiere constănțene, cei care gândesc programul “Curățăm Constanța Noastră” ajung în acest week-end în Parcul Tăbăcărie.

La acțiune participă și 300 de voluntari de la Cercetașii României. Acțiunea începe vineri la ora 10.00 pe malul Lacului Tăbăcărie lângă Centrul Expozițional. Participanții au la dispoziție cel puțin patru ore în care vor curăța malul până la biserica Sfântul Mina. Totul se va încheia cu o sesiune de educație non-formală cu tematică de protecția mediului și voluntariat în zona Amifiteatru.

Sâmbătă, acțiunea de ecologizare începe la ora 12.00 și are loc până la ora 16.00. Voluntarii vor avea grijp de zona Satului de Vacanță. Duminică, 11 octombrie, între aceleași ore va fi curățat parcul Tăbăcărie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*