Programul concertelor de muzică militară, susținute cu prilejul Zilei Marinei Române

FOTO SMFN

Muzica Militară a Forțelor Navale va susține, la fel ca în fiecare an, o serie de concerte, organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Marinei Române. Acordurile muzicii militare vor putea fi ascultate de către public, în perioada 8 – 15 august, în Tulcea, Mangalia, București, Brăila, Constanța și Mamaia.

Marinarii militari, împreună cu formația muzicală a Diviziei 101 Aeropurtate a SUA, cantonată la Baza 57 Aeriană „Mihail Kogălniceanu”, vor da startul momentelor artistice luni, 8 august, între orele 17.00 – 18.00, în Piața Tricolorului din Municipiul Tulcea. Programul Muzicii Militare a Forțelor Navale va continua cu un concert susținut miercuri, 10 august, orele 18.00 – 19.00, în Piața Revoluției din Municipiul Mangalia. De asemenea, publicul din Mangalia este invitat să asiste sâmbătă, 13 august, orele 19.00 – 20.00, în portul turistic, la recitalul muzical susținut de Muzica Militară a Diviziei 2 Infanterie „Getica” din Buzău.

În stațiunea Mamaia, formațiile muzicale ale Forțelor Navale Române și Diviziei 101 Aeropurtate a SUA vor susține un concert itinerant joi, 11 august, între orele 18.00 – 19.00, pe traseul cuprins între Piațeta Perla și Piațeta Cazino Mamaia.

La București, formațiile muzicale ale Forțelor Navale Române și Diviziei 101 Aeropurtate a SUA vor susține un concert în Piața Roma (Statuia Lupoaicei), vineri, 12 august, între orele 20.00 – 21.00, iar la Brăila, Muzica Militară a garnizoanei va prezenta un moment artistic, între orele 18.00 – 19.00, la complexul comercial Brăila Mall.

La Constanța, formațiile muzicale ale Forțelor Navale Române și Diviziei 101 Aeropurtate a SUA vor susține o serie de concerte, astfel: sâmbătă, 13 august, orele 12.00 – 13.00, în portul militar, la Ziua Porților Deschise; duminică, 14 august, orele 20.00 – 21.30, pe faleza Cazinoului, în zona grupului statuar „Pescarii”.

Luni, 15 august, Muzica Militară a Forțelor Navale va participa la festivitatea militară organizată în portul militar Constanța, iar seara, în intervalul orar 20.00 – 20.30, va susține un mini-concert, împreună cu formația muzicală a Diviziei 101 Aeropurtate a SUA, pe faleza de la Cazino.

Cea de-a 120-a aniversare a Zilei Marinei Române va fi încheiată cu concertul extraordinar, intitulat „Ave Maria”, al Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, care va avea loc în intervalul orar 21.00 – 22.00, în zona statuii lui Mihai Eminescu, după care va urma retragerea cu torțe a marinarilor, pe itinerariul Cazino – Bulevardul Regina Elisabeta – Farul Genovez – Comandamentul Flotei – Piața „Ovidiu”, între orele 20.30 – 22.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*