Primăria Medgidia continuă tradiția de a-și premia cetățenii

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Primăria Municipiului Medgidia continuă tradiția demarată încă din anul 2017 de a premia cetățenii majori, tinerii proaspăt căsătoriți și cuplurile care au aniversat Nunta de argint și Nunta de aur în decursul anului 2022.

Astfel, în perioada 13 – 15 decembrie, beneficiarii au fost răsplătiți cu diplome, aranjamente de flori și sumele aferente.

„Menționăm că beneficiarii premiilor Nuntă de aur, care au depus solicitări, vor primi la domiciliu premiile aferente”, au precizat reprezentanții instituției.

Modificarea Statutului Municipiului Medgidia, în anul 2017, prin hotărâre de Consiliu Local, a permis premierea până în acest moment a unui număr de:

  • 1.314 cetățeni majori;
  • 893 cupluri tineri căsătoriți;
  • 479 cupluri nuntă de argint;
  • 369 cupluri nuntă de aur.

Aceștia au beneficiat de premii în valoare de 500 de lei, 1.500 de lei,  respectiv 1.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*