Procurorii anticorupție, în anchetă la Poliția Locală Constanța

Poliția Locală Constanța. FOTO Google
Poliția Locală Constanța. FOTO Google

Sediul Poliției Locale Constanța a fost ținta unei descinderi a procurorilor anticorupție. Echipa condusă de procurorul Andrei Bodean a ridicat mai multe documente de la sediul instituției care aparține de Primăria Constanța.

Poliția Locală Constanța a fost decapitată de către primarul Decebal Făgădău imediat după alegeri. Daniel Bratu și adjunctul său, Ionuț Pripiș și-au pierdut funcțiile de conducere pe 27 iunie 2016.

UPDATE: Primăria Constanța a transmis un comunicat de presă care face referire la acest subiect. Îl redăm integral.

“În cursul acestei zile, procurori ai Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța au efectuat o percheziție la sediul Direcției Poliției Locale, din strada Amzacea nr.13.

Polițiștii locali au pus la dispoziția procurorilor toate documentele solicitate.

Primăria Municipiului Constanța, prin conducătorul instituției, sprijină orice demers al justiției care sancționează încălcări ale legislației atât de către personalul din aparatul propriu, cât și de către cel din cadrul instituțiilor și direcțiilor subordonate.

Orice alte documente care vor fi solicitate de DNA în vederea efectuării cercetărilor specifice vor fi puse, de îndată, la dispoziție”, au precizat reprezentanții Primăriei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*