Probleme cu apa pe strada 8 martie din Constanța

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă
In cursul acestei zile, 15 august 2016, in jurul orei 12.00 conducta de alimentare cu apa de pe strada 8 Martie, a suferit o noua avarie in zona intersectiei cu strada Rasuri. Si de data aceasta este necesara inlocuirea unui tronson pe o lungime de aproximativ 4 metri. Pentru executarea lucrarilor de reparatie, se sisteaza furnizarea apei potabile pe acest tronson, in intervalul 12.30 – 15.00. Sunt afectati abonatii din cartierul Coiciu.
“Ne cerem scuze constantenilor lipsiti de apa potabila in acest interval si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru remedierea avariei si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp. “, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*