O avarie RAJA pe strada Arcului din Constanța blochează traficul auto în zonă și lasă mai multe puncte termice fără alimentare cu apă

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat. FOTO Cătălin SCHIPOR

Traficul auto a fost sistat, joi, timp de mai multe ore, pe o porțiune a străzii Arcului din municipiul Constanța, din cauza unei avarii apărute pe o conductă de alimentare cu apă a RAJA. De asemenea, locuitorii din zonă nu vor avea apă caldă sau apă rece la robinete.

Astfel, pentru executarea lucrărilor de remediere a acestei avarii de pe strada Arcului, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de străzile Gheorghe Marinescu și Progresului, până la ora 13.00.

„Ne cerem scuze atât participanților la trafic din zona respectivă, cât si abonaților afectați de lipsa apei, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții RAJA SA.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

De asemenea, pentru remedierea avariei în condiții de siguranță s-a impus întreruperea furnizării apei către consumatorii din cartierul Km 4-5, precum și cei arondați punctelor termice 91, 92 și 93. Din acest motiv, RADET Constanța a anunțat locuitorii racordați la aceste puncte termice nu vor beneficia nici de apă caldă de consum pe durata lucrărilor de eliminare a acestei avarii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*