O avarie RAJA pe strada Arcului din Constanța blochează traficul auto în zonă și lasă mai multe puncte termice fără alimentare cu apă

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

Traficul auto a fost sistat, joi, timp de mai multe ore, pe o porțiune a străzii Arcului din municipiul Constanța, din cauza unei avarii apărute pe o conductă de alimentare cu apă a RAJA. De asemenea, locuitorii din zonă nu vor avea apă caldă sau apă rece la robinete.

Astfel, pentru executarea lucrărilor de remediere a acestei avarii de pe strada Arcului, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de străzile Gheorghe Marinescu și Progresului, până la ora 13.00.

„Ne cerem scuze atât participanților la trafic din zona respectivă, cât si abonaților afectați de lipsa apei, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții RAJA SA.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

De asemenea, pentru remedierea avariei în condiții de siguranță s-a impus întreruperea furnizării apei către consumatorii din cartierul Km 4-5, precum și cei arondați punctelor termice 91, 92 și 93. Din acest motiv, RADET Constanța a anunțat locuitorii racordați la aceste puncte termice nu vor beneficia nici de apă caldă de consum pe durata lucrărilor de eliminare a acestei avarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*