Probleme cu apa în mai multe zone din Constanța

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea, in regim de urgenta, a unei avarii survenite astazi, 26 martie 2017, la conducta principala de alimentare cu apa de pe strada Magnoliei, bl. L13, sc. B, din municipiul Constanta, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea de apa potabila in intervalul orar 14,15- 16,30.

Sunt afectati consumatorii situati in perimetrul delimitat de strazile: Alexandru Lapusneanu, Soveja, Magnoliei, Cameliei, A. Lapusneanu, precum si punctele termice 118, 119 si 214.

“Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectati, carora le dam asigurari ca echipele RAJA Constanta fac tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt cu putinta si pentru reluarea frunizarii de apa la parametri optimi”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*