Din cauza precipitațiilor abundente, circulația rutieră a fost închisă pe DJ 391, între Ciobănița și Osmancea

, Circulația rutieră a fost închisă pe DJ 391, între Ciobănița și Osmancea. FOTO arhiva RAJDP Constanța

Urmare a codului portocaliu de fenomene extreme şi precipitații abundente care a afectat astăzi dimineață mare parte a județului Constanţa, Regia Autonomă Județeană de Drumuri şi Poduri Constanţa a închis, la ora 15.00, circulația rutieră pe DJ 391, între Ciobănița și Osmancea.

„Menționăm că pe acest tronson de drum, apa rezultată din precipitații atinge pe alocuri înălțimea de 30 – 40 cm, atât pe partea carosabilă  cât şi pe terenurile agricole limitrofe”, au precizat reprezentanții RAJDP Constanța.

Participanţilor la trafic li se recomandă să utilizeze ca și variante ocolitoare:

  • pentru localitatea Osmancea – accesul prin DJ 391 dinspre localitatea Mereni;
  • pentru localitatea Ciobănița – accesul prin DJ 391 dinspre localitatea Cobadin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*