UPDATE Probleme cu apa în Constanța din cauza variațiilor de tensiune de la Stația de Pompare Palas

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

În stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța s-au înregistrat mai multe variații de tensiune, iar pompele de la nivelul stației au rămas fără energie. Încă de la primele variații de tensiune au fost anunțați și reprezentanții furnizorului de tensiune.

Pentru remedierea situației, echipele RAJA de permanență din cadrul stației fac toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor în condiții de siguranță.

Având în vedere căderile de tensiune, dar și debitul și numarul mare al consumatorilor deserviți, pentru abonații din zonele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km 4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Inel I și Inel II apa este furnizată cu presiuni scăzute, iar consumatorii de la etajele superioare ale blocurilor din aceste zone nu au apă potabilă.

“Asigurăm toți constănțenii deserviți de stația Palas, ca echipele RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuității serviciului de alimentare cu apă la parametrii optimi, atâta timp cat nu vor mai exista fluctuații / întreruperi în alimentarea cu energie electrică”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Update: Ora 15.15 – Incepand cu ora 15,15 nu s-au mai inregistrat caderi sau fluctuatii de tensiune la nivelul statiei de tratare si pompare Palas din municipiul Constanta. Imediat, s-au facut manevrele necesare de repornire a statiei si s-a reluat pomparea catre abonati. Incepand cu ora 16,30 toti consumatorii deserviti de statia de pompare Palas au apa la presiuni normale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*