RAJA oprește apa în localitatea Ciobanu pentru lucrări de mentenanță

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa în zona Tomis Nord-Campus din Constanța!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervoarelor destinate înmagazinării apei potabile de la nivelul stației de pompare Hârșova, RAJA SA sistează furnizarea apei potabile, miercuri – 15 mai, în intervalul orar 8.00 – 14.00.

Sunt afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Ciobanu, din județul Constanța.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile, la parametrii optimi, în cel mai scurt timp.
Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste lucrări de întreținere să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei“, au transmis reprezentanții RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*