Probleme cu apa din cauza unor variații de tensiune la stația de pompare Palas, Constanța

Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu
Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu
Astazi – 17 iulie 2016, in urma unor variatii de tensiune in alimentarea cu energie de la Statia de pompare si tratare Palas, de pe b-dul Aurel Vlaicu, o parte din pompele de la nivelul statiei au ramas fara curent. In aceste conditii, in intervalul 11,30 – 12,30, abonatii din cartierele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Bratianu, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I s i Inel II, au apa potabila la robinete cu presiuni scazute. Pentru remedierea situației, echipele RAJA de permanenta din cadrul statiei fac toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor in conditii de siguranta.
“Asiguram toti abonatii afectati ca lucratorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuitatii serviciului de alimentare cu apa la parametrii optimi, imediat ce vor fi repornite toate pompele de la nivelul statiei”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*