Primăria Constanța angajează inspector la Direcția Financiară

Primaria Constanta. FOTO Catalin Schipor

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis, nr. 51 pentru ocuparea unei funcţii publice de execuție vacante.

Este vorba de un post de inspector clasa I, grad principal, Serviciul Financiar-Buget, Direcția Financiară (1 post). Condiţii de participare: studii superioare de licenţă în specialitatea ştiinţe economice, minim 5 ani vechime în specialitatea studiilor.

Concursul se va desfăşura la sediul Primăriei Municipiului Constanţa și va consta într-o probă scrisă în data de 28 ianuarie 2019, ora 10:00 şi o probă de interviu în data de 30 ianuarie 2019, ora 14:00.

Dosarele de înscriere se depun în termen de 20 zile de la data publicării anunțului, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro.

Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*